Odbojkašice Brazila kasnile na pripreme zbog ugradnje silikona!

Prva tehničarka olimpijskih šampionki Dani Lins i Fernanda Garaj operacijom uvećanja grudi potvrdile napise medija koji ovaj sastav nazivaju ''silikonski''

  • 0

Izgleda da su ''silikonski implanti'' jako popularni među sportistkinjama u Brazilu. Dve odbojkašice aktuelnih olimpijskih šampionki Dani Lins i Fernanda Garaj odlučile su da ugrade silikone u grudi pa su zakasnile na pripreme tima za Masters turnir u Montreu.

Kao razlog za kašnjenje  navele su to da nisu u stanju da rade neke vežbe zbog pokreta koji bi naškodio procesu oporavka od operacije.

Kako su još dve reprezentativke prošle godine išle na operaciju povećanja grudi, brazilski mediji ovu ekipu već zovu "silikonskom".

Međutim, selektor ženske odbojkaške reprezentacije Žoze Roberto Gimaraeš ističe da nije protivnik toga što su njegove igračice uradile i da se nada da će se Linsova i Garajeva u potpunosti oporaviti za turnir koji je na programu od 28. maja do 2. juna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA