KARADŽIĆ: Nisam čuo "Tole, lopove" na derbiju!

Predsednika Fudbalskog saveza Srbije raduje što su, po njegovom mišljenju, navijači Crvene zvezde konačno shvatili da je Jelen Superliga jedno od najregularnijih takmičenja u Evropi

  • 2

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić prokomentarisao je što se tokom 144. "večitog derbija" sa severne tribine stadiona u Humskoj manje nego inače čulo standardno skandiranje "Tole, lopove". Taj "slogan" se u 90. minutu, verovatno u ironičnom tonu, čuo sa južnog dela stadiona.

- Iskreno da vam kažem, pesmu "Tole, lopove" nisam čuo u subotu na stadionu. Rekli su mi da je pevaju "delije” u jednom trenutku, ali u onoj galami slabo se čula. Sigurno da mi ne prija kad je čujem i da me raduje što se sve manje peva - rekao je Karadžić za "Alo", i dodao:

- Nema šta, momci su konačno shvatili ono što sam ja pričao pre nekoliko godina - da je Jelen Superliga jedno od najregularnijih takmičenja u Evropi. Neizvesnost u šampionatu i podatak da nema pritužbi na organizaciju prethodnog derbija, kao i ni na suđenje, govore u prilog tome. Ja se ne ljutim na navijače Zvezde.

Karadžić se na kraju osvrnuo na teorije da je prvenstvo namešteno.

- Ma to su čaršijske priče. Nisam se osvrtao na njih ni najmanje. Nema tog političara koji bi mogao da namesti prvenstvo dok sam ja u Savezu, a sa druge strane, nema ni bojazni o nameštanju derbija. To je više od utakmice, tu niko ne trguje. Veći problem imamo, recimo, tamo gde se bori za opstanak. Moramo da kontrolišemo klubove da se slučajno između sebe ne bi dogovarali.

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Korisnica

    20. maj 2013 | 14:17

    A nisi cuo? Pa to je bas cudno s obzirom na to da ti je pola zapada i ceo sever skandirao! Mozda covek ima prolema sa sluhom!!!!!!!

  • Ludilo Mozga

    20. maj 2013 | 09:49

    Pa nije bilo razloga za to, imali smo -2 i derbi i nismo iskoristili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA