KAKVA ŽURKA! Haos u Elčeu zbog plasmana u Primeru! (VIDEO)

Posle 24 godine ovaj grad će biti deo najboljeg španskog fudbala. Fudbalere je po povratku iz Almerije dočekao veliki broj građana...

  • 0

Fudbaleri Elčea posle 24 godina igraće u elitnoj španskoj ligi, a početak velikog slavlja u gradu u oblasti Alikantea nastalo je po završetku meča i poraza u Almeriji (2:1). Nepotrebno je pisati kakva je žurka organizovana u gradu pred 25 hiljada ljudi koji će prvi put posle više od dve decenije u godinu dana ugostiti Real i Barselonu.

Klub iz grada od malo više od 200 hiljada stanovnika bio je stabilan prvoligaš sedamdesetih godina, ali u poslednjih 30 je uglavnom tavorio u drugom i trećem rangu.

U ekipi su uglavnom Španci, pored po jednog Urugvajca, Holanđanina u Francuza, ali nema sumnje da će skroman i borbeni sastav, biti ojačan u toku letnje pauze.

Dva kola pre kraja ekipa koja će tek treći put od 1978. godine igrati u najjačem španskom rangu kao lider Segunde je obezbedila plasman u viši rang jer imao devet bodova rednosti nad trećeplasiranim timom.

Za drugo mesto koje vodi direktno u Primeru (jedno mesto će obezbediti pobednik plej - ofa), bore se Viljareal, Almerija, Đirona i Alkorkon.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA