Košarkašima Zvezde preti selidba u Prvu B ligu?!

Ukoliko Uprava "crveno-belih" do utorka u podne na račun KLS ne uplati 401.800 dinara, meč 11. kola protiv Radničkog biće registrovan sa 20:0 za Kragujevčane. Obaveze izmirili Partizan, Vojvodina, Metalac i Sloboda

  • 5

Predrag Bojić, prvi čovek košarkaške Superlige, ne odstupa od najavljenog da će 11. kolo, ukoliko imenovani klubovi ne izmire svoje obaveze, mečeve registrovati službenim rezultatom. Kako saznajemo, svoje finansijske obaveze izmirili su Partizan, Vojvodina, Sloboda i Metalac, što znači da čelnici Crvene zvezde do utorka u podne moraju da uplate 401.800 dinara ne bi li izbegli predviđene sankcije.

Ukoliko se dogodi suprotno, Radnički će dobiti dva boda. No, ukoliko "crveno-beli" i meč 12. kola izgube za zelenim stolom, onda je jasno da će morati da se presele u niži rang takmičenja. Sada je sve na Nebojši Čoviću.

Predsednik kluba je još prethodne nedelje pokušao da argumentuje da KLS duguje Zvezdi (po slovu ugovora o sponzorstvu "Agroživa" "crveno-belima" se duguje 117.000 dinara iz 2012. i 292.500 dinara iz ove godine), ali i da ne postoji adekvatna dokumentacija na osnovu koje se može izvršiti plaćanje.

Dakle, ostaje da vidimo šta će se desiti u utorak, 21. maja u 12.01.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cika kure

    20. maj 2013 | 23:08

    Pa Partizan jedino tako moze da osvoji titulu.Uradili su to u rukometu sad ce i u kosarci i cemu trositi reci

  • dakison

    21. maj 2013 | 01:08

    cika kure - Nemoj biti ljiga i pljuvati Partizan bez razloga, nije vam on kriv sto Zvezda duguje silne milione a uostalom nisu ovo velike pare da ne moze Covic da sredi, nego meni ovo lici na pustanje radnickog u Aba ligu, u slucaju pobede radnickog 20:0 imali bi dobre sanse za 4.poziciju, posto nisam siguran da Vojvodina moze finansijski da izdrzi Aba ligu.

  • Milosevac

    21. maj 2013 | 01:22

    Cika kure budi realan...pa dobili smo vas u finalu ABA LIGE niste diskvalifikovani...u rukometu vas bijemo po deset golova razlike...o cemu pricas i koliko imas godina...primitivaca koliko hoces...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA