Sumrak Rome, Napoli konačno nadleteo "magarce"

Sijena pobedila "vučicu" 1:0, Kjevo već na poluvremenu položilo oružje na jugu Italije...

  • 0

Luis Enrike se okliznuo u Sijeni. Njegovi izabranici poraženi su od tima iz Toskane golom Brazilca Kalaja, dok je Napoli očekivano slavio kod kuće protiv Kjeva u poslednjim mečevima 23. runde Serije A.

Roma je u najjačem sastavu, sa tri napadača jurnula na Sijenu, ali je ostala i na drugom meču bez pobede protiv Sijene. Bez Brkića na golu, domaćin je odoleo u drugom poluvremenu i trijumfom uspeo da pobegne 5 bodova ekipama koje se bore za opstanak.

Roma nije uspela da iskoristi poraze Intera i Udinezea, kako bi se priključila borbi za Ligu Evrope. "Vučica" će naredno kolo dočekati kao šestoplasirana.

Na solidno popunjenom "San Paolu", Napoli je već u prvom poluvremenu slomio Kjevo posle tri uzastopna poraza od "letećih magaraca".

Golove za Napolitance postigli su Britos u 15. minutu i Kavani iz penala u 38. Tim sa juga Italije ostao je 7. na tabeli sa bodom zaostka za Romom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA