SAMO ZA DAME: Kasiljas najseksepilniji u Primeri!

Golman Reala pobedio i našao se ispred Pikea, Ćabija Alonsa i Kristijana Ronalda.

  • 0

Prema španskom portalu "grada360.com", Iker Kasiljas je dobio većinu glasova publike u konkurenciji najatraktivnijeg igača španske lige.

Iskusni Iker, koji je juče proslavio svoj 32. rođendan, u ovoj anketi bio je prvi sa čak 57% glasova, iza njega je Barselonin Đerar Pike sa 39%, treći je Ćabi Alonso sa 37%, a iznenađenje je bilo to što je Kristijano Ronaldo završio tek na petom mestu iza Serhia Ramosa koji ima 31%, a Portugalac 27.

Dokaz da je kapiten Reala sa razlogom na prvom mestu je i to što je u vezi sa atraktivnom španskom voditeljkom Sarom Karbonerom, koju je 2009. magazin "FHM" proglasio za najseksepilniju devojku na svetu.

Pogledajte simpatičan potez Kasiljasa u toku intervjua sa svojom devojkom i sami procenite da li je ovaj par zasluženo osovojio dodeljeni epitet.

Mesi i Inijesta najcenjeniji

U drugoj anketi, koja ispituje koga u ligi navijači najviše vrednuju, Lionel Mesi je na prvom mestu, dok ga prate Andres Inijesta, Havijer Ernandez, Kristijano Ronaldo, Serhio Ramos i Alonso.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA