Zvezda: Vratićemo Marku Miškoviću 3.500.000 evra!

Tačno je da mu klub duguje novac, taj dug su napravile uprave Dan Tane i Toplice Spasojevića, ali nema nikakvih problema, mi smo u korektnim odnosima sa Markovom firmom - kaže gensek Zvezde Đorđe Stefanović

  • 1

Đorđe Stefanović, generalni sekretar Crvene zvezde, kaže da je tačno da klub duguje nekadašnjem sponzoru Marku Miškoviću 3,5 miliona evra i da u toj priči nema ništa sporno.

- Dug postoji, to je ta suma. Ostavile su ga prethodne uprave Toplice Spasojevića i Dan Tane, a mi ćemo polako da ga otplaćujemo. Mi smo pre tri godine s Markom Miškovićem sklopili korektan dogovor o vraćanju duga na rate a nedavno nam je i njegova kompanija dala novu pozajmicu - rekao je Stefanović.

Prethodno je Marko Mišković, sin najpoznatijeg srpskog biznismena Miroslava Mikškovića, za Večernje novosti izjavio da mu Zvezda duguje novac.

- Ma, nemojte da me pitate o klubu sa "Marakane", duguju mi veliki novac - odgovorio je Mišković na pitanje izveštača o Crvenoj zvezdi.

O kolikoj sumi je reč?

- Kada sam otišao iz Crvene zvezde dugovali su mi tri miliona evra. Sada se taj iznos uvećao za još pola miliona evra, jer je u međuvremenu aktiviran jedan kredit – pojasnio je Mišković.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda 2009. tvrdila da joj je Mišković oprostio 3,5 miliona evra duga! | Telegraf - Najnovije vesti

    14. februar 2012 | 14:12

    [...] Pat: Leontina i ja više nismo zajedno!FudbalZvezda: Vratićemo Marku Miškoviću 3.500.000 evra!JetsetCane Partibrejkers: Rokeri su krivi što je folk ovakav!PolitikaALIGRUDIĆ: Razbio bih te kao [...]

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA