Krivična prijava za sudiju zbog napada na golmana

Policijska uprava u Kragujevcu odredila je meru zadržavanja od 48 sati sudiji Saši Stefanoviću zbog napada na golmana Ekonomca, koji je zadobio lakše povrede glave

  • 0

Sudija finalne utakmice Prve Futsal lige Srbije, između kragujevačkog Ekonomca i Marbo Intermeca iz Beograda, Saša Stefanović (43) iz Niša, priveden je zbog sumnje da je izršio krivično delo nasilničkog ponašanja na sportskim priredbama, potvrdila je policijska uprava u Kragujevcu.

Kako je navedeno u saopštenju, "postoji osnovana sumnja da je Stefanović, pri kraju prvog poluvremena, za vreme prekida igre, prišao golmanu Ekonomca Miodragu Aksentijeviću i zadao mu udarac glavom u predelu lica".

U Kliničkom centru konstatovano je da je Aksentijević zadobio lake telesne povrede, a u saopštenju se navodi i da će Stefanović, po isteku mere zadržavanja, uz krivičnu prijavu, biti sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Kragujevcu.

Policija je saopštila da će prekršajnu prijavu podneti protiv B. S.(29) iz Beograda, zbog narušavanja javnog reda i mira, zato što je juče, po izlasku iz sprotske hale "Jezero" u Kragujevcu, gde je igrana finalna utakmica između Ekonomca i Marbo Intermeca vređao sudije te utakmice i upućivao im pretnje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA