Siti sa novim dresovima vraća titulu na ''Etihad" (FOTO)

Umesto dosadašnjeg sponzora ''Umbra'', čelnici ''građana'' odlučili da prvi put u istoriji sarađuju sa ''Najkijem''

  • 0

Fudbaleri Mančester sitija odlučili su da prekinu saradnju sa kompanijom ''Umbro'' čiji su logo nosili na dresu i da uspostave saradnju sa jednom od najvećih sportskih kompanija ''Najki'' u čijoj će opremi igrati prvi put u istoriji.

Siti, koji ove sezone nije uspeo da odbrani titulu osvojenu prošle godine, predstaviće novi dres na početku jednonedeljne turneje u Njujorku.

Pored navijača, koji su na fotografiji okrenuti ka Menhetnu, u novom dresu bile su zvezde tima Džejms Milner, Karlos Tevez, Pablo kao i srpski internacionalac Matija Nastasić.

Novi dres za mečeve na domaćem terenu ima klasičan dizajn gde preovlađuje neboplava boja sa belim rebrastim izrezom oko vrata, kao i na krajevima rukava. Beli detalji na kragni i rukavima imaju tamno-plavi okvir koji simbolizuje boju štucni koje su kao deo jedne od svojih prvih oprema nosili fudbaleri Mančester sitija davne 1892. godine.

Grb kluba je na novom dresu smešten unutar štita inspirisanim grbom grada Mančestera, koji je i sam klub koristio u posebnim prilikama, uključujući i finale FA kupa 1956. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA