BEKER: Ne potcenjujte Novaka

- Novak ne sme da se potceni. Postoji mnogo razloga što je Đoković najbolji teniser sveta. Jedinstven je, a i pobedio je Nadala u Monte Karlu. Mislim da smo blizu reprize prošlogodišnjeg finala iz Pariza - rekao je Nemac

  • 0

Vlasnik šest pehara osvojenih na gren-slem turnirima i nekada najbolji teniser sveta Boris Beker izjavio je za američku stanicu ESPN da je došlo vreme da Novak Đoković prekine vladavinu Rafaela Nadala na pariskoj šljaci.

Španac ima sedam pobeda na Rolan Garosu u poslednjih osam godina, a u "grad svetlosti" stiže sa peharom osvojenim u Rimu, gde je za manje od 70 "isprašio" Rodžera Federera. U Parizu je odavno Novak, a Beker sugeriše da Novaka ne sme niko da potceni.

- Nadal je napravio fantastičan posao u nekoliko poslednjih nedelja. Pa, ko je mogao da pomisli da će posle povratka na teren u maju biti uz rame Novaku - rekao je Boris i dodao:

- Novak ne sme da se potceni. Postoji mnogo razloga što je Đoković najbolji teniser sveta. Jedinstven je, a i pobedio je Nadala u Monte Karlu. Mislim da smo blizu reprize prošlogodišnjeg finala iz Pariza.

Rolan Garos se ove godine igra za nagradni fond od malo preko deset miliona evra i startuje 26. maja.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA