MIHAJLOVIĆ: Kada Tole bude selektor, neka zove Ljajića u tim!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije i dalje ''tvrd'' u stavu o neigranju dvojice, u ovom trenutku, možda i najboljih srpskih fudbalera

  • 4

Kvalifikacioni duel protiv reprezentacije Belgije polako se približava, te su srpski fudbaleri pod ''budnim okom'' selektora Siniše Mihajlovića polako počeli da se okupljaju u Staroj Pazovi. Iako u ''okrnjenom'' sastavu, reprezentativci su već odradili jedan trening.

Prvu grupu koja je već počela sa radom čine: Željko Brkić, Dušan Basta, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Ljubomir Fejsa, Nenad Tomović i Ivan Radovanović, dok su im se naknadno priključili Goran Čaušić, Nikola Aksentijević i mladi golman Jagodine Predrag Rajković, koji če trenirati odvojeno sa strane i neće biti u konkurenciji za tim protiv Belgije.

Kao po običaju, u timu ponovo nije bilo mesta za Adema Ljajića i Nemanju Matića koji su, u ovom trenutku, možda i dva najbolja srpska igrača.

- Sve dok novinarima ne dosadi da me pitaju o Ljajiću i Matiću, neće ni meni dosaditi da odgovaram - rekao je selektor, koji je obrazložio i izjavu Tomislava Karadžića da papir koji su igrači potpisali nije Sveto pismo.

- Kada Tole bude selektor, možda Ljajić i bude igrao. Sada sam ja selektor i, dok ne bude pevao himnu, neće igrati.

Pred reprezentacijom Srbije je težak meč protiv Belgije 7. juna s obzirom na to da su šanse za odlazak na Mondijal u domenu teorije. Kraj sezone i umor, kao i slaba motivacija samo su neki od problema sa kojima se srpski tim susreće.

- Umor nije samo moj problem nego i drugim selektorima. Mogu igrači da istrpe još par dana, odigraju meč i zasluženo odu na odmor. Nije tačno da motiv ne postoji jer u Briselu, u slučaju poraza, i definitivno gubimo šansu za Brazil - istakao je Mihajlovć.

(Telegraf.rs/ Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac

    24. maj 2013 | 08:02

    Fejsa , Radovanovic , Tomovic , Petrovic...e moj Miho pa ovo ni ja za ne znam kakve pare ne bih sastavio...pa oni su uzas i za moju bednu Zvezdu...

  • vukašin

    24. maj 2013 | 08:26

    Nećeš još dugo.

  • Ja to tako

    24. maj 2013 | 07:50

    Pa koliko ja znam, nece ni on dok si ti Selektor......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA