NBA: Na Istoku nerešeno, a Lebron pokazao da je samo čovek (VIDEO)

U odličnoj utakmici u kojoj je Indijana sa 97:93 slavila u Majamiju, sumirajući sve, krucijalan je bio poslednji minut, agilnost Dejvida Vesta, ali i hladnoća Roja Hiberta

  • 0

Lebron Džejms je čovek... Najbolji košarkaš NBA lige, verovatno i sveta prvi put je u karijeri izgubio dve lopte u poslednje 43 sekunde što je direktno uticalo na konačan ishod druge utakmice finala Istoka. U Majamiju su Lebron i ekipa izgubili prednost domaćeg terena pošto je Indijana uspela da salavi sa 97:93 (28:22, 25:25, 23:27, 21:19). Serija se sada seli u Indijanopolis, a oba tima imaju po pobedu.

U odličnoj utakmici, sumirajući sve, krucijalan je bio poslednji minut, agilnost Dejvida Vesta, ali i hladnoća Roja Hiberta. Prvi je ukravši rutinski dve lopte Lebronu dokazao da je "kralj" običan čovek, dok je drugi ubacio malo manje od trećine poena Pejsera. Istina, Indijana je napadački odigrala veoma loše, pošto je 97 poena postigla iz čak 86 pokušaja. Opet, domaći su bili još gori...

Hibert je od rekorda karijere bio "kratak" za poen što znači da je ubacio 29, ali je imao i deset skokova. Pol Džordž, koji dosta muke zadaje Džejmsu kada igra direktno protiv njega, je dodao 22 poena. Džordž Hil je postiga 18, a Hil 13.

Lebron je za Majami, koji je računajući i plej-of izgubio četvrtu u 50 poslednjih mečeva, dao 36. Ipak, statističari će više pamtiti činjenicu da je u poslednjem minutu izgubio dve lopte i da je u prethodnih 125 plej-of utakmica ukupno izgubio sedam lopti (poslednji minut)! Majami je od Boša "dobio" 17 poena, dok je Vejd upisao 14.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA