Venger spreman da sruši finansijsku konstrukciju - 30 miliona za Runija

Najplaćeniji igrač Arsenala je Tio Volkot, koji nedeljno dobija 90.000 funti. Menadžer "tobdžija" spreman je da za reprezentativca Engleske odvoji i više od 150.000 funti

  • 0

Menadžer Arsenala Arsen Venger bez garda ulazi u bitku sa PSŽ, Monakom i Čelsijem i otvoreno priča da je spreman da sruši finansijsku konstrukciju samo da bi na "Emirate" doveo Vejna Runija.

Uz Van Persija svakako najveća zvezda Mančester junajteda iskusno ćuti, dok vlasnik "đavola" insistira da će sve učiniti da Runi ostane na "teatru snova". U Arsenalu je, recimo, sa 90.000 funti nedeljno najplaćeniji Tio Volkot, a novinari s Ostrva kažu da bi Venger Runiju ponudio više od 150.000 funti nedeljno.

Ukoliko uspe da dođe do Runija Venger će potrošiti oko 30 miliona funti, a to znači malo manje od pola para koje će ovog leta imati na raspolaganju. Potsetimo, Stevan Jovetić je takođe na skeneru menadžera "tobdžija", a i njegova cena je ogromnih 25 miliona engleskih novčanica.

(Telegraf)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA