RAŠOVIĆ: Benfika je dobar izbor za Lazara

- Ne sumnjam da bi Benfika predstavljala dobar izbor za njega. Poseduje veliki potencijal, brz je sa i bez lopte, ima dobar dribling, nikad ne znate šta je spreman da uradi na terenu - izjavio je Vuk Rašović, trener Partizana za A Bol-u list koji je prvi objavio da Lazar dolazi

  • 0

Mladi napadač Partizana Lazar Marković "sitno" broji do odlaska iz srpskog fudbala, a najverovatnija destinacija na kojoj je će nastaviti je portugalski Lisabon i ekipa Benfike.

Portugalski mediji već nekoliko dana pišu da će ovaj 19-godišnjak biti novo pojačanje kluba koji bi sledeće sezone mogao da ime trojicu-četvoricu Srba.

- Ne sumnjam da bi Benfika predstavljala dobar izbor za njega. Poseduje veliki potencijal, brz je sa i bez lopte, ima dobar dribling, nikad ne znate šta je spreman da uradi na terenu - izjavio je Vuk Rašović, trener Partizana za A Bol-u list koji je prvi objavio da Lazar dolazi.

- On je stvarno mnogo dobar igrač. Igra u ofanzivnom delu ekipe i najbolje se snalazi kad je na levoj strani napada, jer je dešnjak. Može podjednako dobro da igra i drugog špica. Opasan je po protivničku odbranu, nepredvidiv je kad ima loptu. Siguran sam da će uspeti“, dodao je Rašović.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA