ZVEZDA: Pogledajte na koje igrače računa Sa Pintu za Vojvodinu

Trener "crveno-belih", kako je i najavio, za duel sa Novosađanima na teren će izvesti igrače iz omladinskog pogona

  • 0

Trener Crvene zvezde, Portugalac Rikardo Sa Pintu, kako je i najavio, šansu na utakmici sa Vojvodinom u poslednjem kolu Jelen Superlige Srbije, pružiće i velikom broju igrača iz omladinskog pogona. Za ovu utakmicu, koja je na programu u nedelju od 17.00 sati u Novom Sadu, konkuriše 19 fudbalera, a to su:

Miloš Vesić, Uroš Grčić, Marko Vešović, Nemanja Jakšić, Miloš Stojanović, Darko Lazić, Nikola Maksimović, Miloš Brajović,

Nikola Karaklajić, Srđan Mijailović, Nikola Stojković, Marko Grujić, Vukan Savićević, Mihailo Ristić, Stefan Čikić, Dušan Živković, dok će od starijih igrača u konkurenciji biti Nataniel Asamoa, Ognjen Ožegović i Ognjen Mudrinski.

- Verujem u ovu decu, u njihovu profesionalnost i posvećenost. Finansijska situacija nam ne dozvoljava da budemo konkurentni na tržištu, pa se moramo osloniti na mlađe kategorije - naglasio je Sa Pintu.

On je dodao da njegove izabranike u utakmici sa Novosađanima očekuje utakmica bez rezultatskog značaja, ali da je cilj i dalje isti,

- Uvek idemo na pobedu, moramo da damo sve od sebe, pa tako i u sutrašnjem duelu. Idemo u goste izuzetno dobrom protivniku koji ima odličnu sezonu iza sebe - poručio je Portugalac.

(Telegraf.rs / redstarbelgrade.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA