HAOS U BUGARSKOJ! Pretnje smrću zbog nestvarnog gubitka titule Levskog! (VIDEO)

Neverovatan epilog poslednjeg kola šampionata Bugarske okočan novom titulom malenog Ludogoreca i frustracijama u i oko Levskog, koji je sve imao na tacni uoči meča sa Slavijom

  • 0

Prosto je neverovatno šta je najtrofejniji bugarski klub Levski ispustio u poslednjem kolu šampionata. Umesto rutinske pobede nad Slavijom, tim iz Sofije je sa 1:1 titulu drugu godinu zaredom poslao Ludogorecu, koji će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona i biti potencijalni Partizanov protivnik već u drugoj rundi.

Štaviše, stvari su se otele kontroli na kraju meča, pa je prvi čovek herojske Slavije otkrio da je njegovim igračima prećeno smrću.

Krenimo redom...

Levski je pred poslednje kolo imao bod više od aktuelnog šampiona Ludogoreca i utakmicu pred sobom koju je po svim prognozama trebalo da dobije - protiv kluba iz sredine tabele koji nije mogao ni makac sa devete pozicije.

Levski je poveo tokom prvog poluvremena, ali je 20 minuta pre kraja postigao autogol (i to kakav, sraman) i s obzirom da je Ludogorec slavio 3:0 u gostima protiv Montane, mali klub je odbranio titulu.

Bugarski mediji izveštavaju da je pun stadion Levskog posle meča blago rečeno bio u šoku (koreografija na startu meča "Šampioni" dovoljno govori o kakvoj se atmosferi radilo), a predsednik "krive" Slavije koja je tako oduzela titulu Levskom otkrio je da su dvojica igrača njegovog kluba dobili pretnje smrću odmah posle meča.

- Golmanu Petkovu i treneru Vutsovu su pretili smrću!

- Pretili su im preko SMS! Ne znam šta sad da radim. Oni se plaše da odu kući - istakao je Vence Stefanov.

Pomenuti golman je 10 godina bio član Levskog i s obzirom da je odlično branio navkao je neverovatan gnev na sebe od strane "svojih" navijača, dok je trener Slavije vodio Levski u sezoni 2008/2009.

Pitanje je šta će se dešavati narednih dana, jer ovakav gubitak titule nije svakidašnji za klub ranga Parizana ili Crvene zvezde, a imajući u vidu "pedigre" najvatrenijih pristalica Levskog.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA