VUJOŠEVIĆ: Bojić je smenjen kupljenim glasom!

Trener Partizana smatra da FMP ima dva kluba - FMP i Zvezdu, plus je Vojvodina u koaliciji s njima...

  • 1

Partizan je ubedljivo pobedio Radnički u Pioniru u poslednjem kolu ligaškog dela Super lige, a trener "crno-belih Duško Vujošević dobar deo konferencije posle meča posvetio je smenjenom Predragu Bojiću, direktoru Košarkaške lige Srbije.

- Vidim da nigde nije obrazloženo zašto je smenjen. Shvatio sam da je pod velikim pritiscima. Ipak, napravljena je glasačka mašina i kupljen je jedan glas. Čudno je to, jer su glasali klubovi koji nisu članovi Super lige - istakao je Vujošević.

- Žao mi je Bojića, jer je teško plivati u prljavoj vodi. Koliko znam, ima ugovor na tri godine, a to znači da bi trebalo da bude plaćen još dve iako neće raditi.

Trener crno-belih je imao da kaže nešto i na račun v. d. funkcije Darka Jovičića.

- Nadam se da će konkretno obavljati posao. Ako ne bude tako, ako je ovo demonstracija sile... Važno je da se sudi pošteno u plej-ofu.

- Jasno je svima. FMP ima dva kluba, FMP i Zvezdu, Vojvodina je u koaliciji s njima. Dobijen je i njegov glas prelaskom na tu stranu. To su četiri glasa od šest - istakao je Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đetić

    25. maj 2013 | 23:26

    Partizan ima mali Budžet, nema pomoć države, nema sponzore, nema hale.... Dokle više ovakve priče trenera. Pričaj malo o košarci. Dosta sa nebitnim stvarima na konferenciji za štampu posle utakmice. Ako ti je toliko stalo da kukaš, pravi Đetiću konferencije svaki dan pa kukaj na Zvezdu, FMP, Radnički, Vojvodinu, Megu, BKK, RTS i ostale...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA