JSL: Žurka u Humskoj, Voša ljuta zbog zvezdinih klinaca

Crvena zvezda protiv Vojvodine igra sa omladincima, dok se u poslednjem kolu Jelen Superlige nadaju Borčanci, Kragujevčani i Novopazarci

  • 1

Oko 21 sat zvanično ćemo spustiti zavesu na Jelen Superligu, takmičenje koje već šest godina osvaja Partizan. Crno-beli u poslednjem, 30. kolu, igraju poslednji meč sezoni i jasno je da se na tribinama stadiona u Humskoj očekuje parznična, karnevalska atmosfera. Za razliku od njihovih navijača, pristalice Crvene zvezde će u Novom Sadu videti omladince, kaže se, budućnost kluba.

Kako je na vrhu sva jasno, fokus ljubitelja našeg fudbala biće usredsređen na dno tabele gde se za opstanak u eliti bore BSK, kragujevački Radnički i Novi Pazar. Borčani su na "Karaburmi", "đavoli" u Ivanjici, dok Novi Pazar gostuje u Kuli. U najgorem položaju su fudbaleri BSK-a kojima ni eventualna pobeda protiv OFK Beograda ne garantuje opstanak.

Najveću posetu na svom stadionu u ovoj sezoni crno-beli su imali pre nedelju dana kada su u direktnom okršaju sa Zvezdom rešili pitanje šampiona. Sada se madaju da bi mogla da bude slična. Meč protiv Spartaka nema takmičarski značaj. Slaviće se titula, ali Vuk Rašović insistira na ozbiljnosti.

- Mi smo Partizan i uvek idemo na pobedu, bez obzira što ova utakmica u bodovnom smislu ništa ne znači. Obaveza nam je da idemo na pobedu u znak zahvalnosti prema navijačima, koji su nam pružali veliku podršku kada je bilo najpotrebnije. Ovakve utakmice su i prilika da mladi igrači dobiju šansu i dokažu da zaslužuju dres Partizana - istakao je Rašović.

JSL, poslednje 30. kolo:

Hajduk - Novi Pazar 17.00

Rad - Radnički Niš 17.00

Javor - Radnički 1923 17.00

Vojvodina - Crvena zvezda 17.00

Sloboda - Smederevo 17.00

OFK Beograd - BSK 17.00

Jagodina - Donji Srem 17.00

Partizan - Spartak 19.00

TABELA:

Partizan 70, C. zvezda 62, Vojvodina 58, Jagodina 47, OFK Beograd 44, Sloboda Point 42, Rad 41, Spartak ZV 36, Hajduk 35, Donji Srem 34, Radnički (N) 34, Javor 33, Novi Pazar 30, Radnički 1923 30, BSK 29, Smederevo 15.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbijanac

    26. maj 2013 | 15:50

    dal su ljuti ili se plase zvezdine pobede pitanje je na koji cemo uskoro dobiti odgovor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA