MOJES SPREMA ''DRIM TIM'': Fabregas prva želja ''novog'' Fergusona!

Menadžer Mančester junajteda ozbiljno zainteresovan da dovede Španca na ''Old Traford''

  • 0

Naslednik legendarnog ser Aleksa Fergusona na klupi "crvenih đavola", Dejvid Mojes, namerava da dovede Seska Fabregasa u redove šampiona Engleske. Novi Menadžer Junajteda, spreman je da ponudi Barseloni 25 miliona funti za bivšeg igrača londonskog Arsenala.

Mojes želi da pojača konkurenciju na sredini terena, a idealnu zamenu za Pola Skolsa, sjajnog vezistu koji je objavio da odlazi u penziju, vidi u sjajnom vezisti španske reprezentacije.

Ipak, ukoliko uprava Barselone, bude dozvolila Fabregasu da promeni sredinu, Arsenal će biti prvi na listi klubova koji su u mogućnosti da ga dovede. U Junajtedu se nadaju da će ključnju ulogu u eventualnom dovođenju Fabregasa odigrati njegov bivši saigrač iz Arsenala, Robin Van Persi, koji je prošlog leta sa "Emirejtsa" prešao na "Teatar snova".

Fabregas, nije jedini igrač na spisku želja Dejvida Mojesa, koji ima i plan B, u slučaju da ne dođe do realizacije ugovora sa španskim reprezentativem.

Novi trener Junajteda pokazao je interesovanje i za hrvatskog reprezentativa, Luku Modrića, koji je prošlog leta prešao iz Premijer lige u Primeru, a već se uveliko spekuliše da bi na ''Old Traford'' mogao i Maruan Felaini iz Evertona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA