BAKLJAMA NA PUBLIKU: Navijači iz Subotice povredili dečaka! (VIDEO)

Oko 50 huligana koji su došli kao navijači subotičkog Spartaka na utakmicu sa Partizanom, bacali su baklje na zapadnu tribinu stadiona u Humskoj i povredili dečaka, kom je lekarsku pomoć pružio lekarski tim Partizana

  • 7

Maloletno dete na stadionu Partizana završilo je na ušivanju na poslednjoj utakmici prvenstva između Partizana i Spartaka.

U 28. minutu igre, posle provog gola Partizana, oko 50 huligana koji su došli kao navijači subotičkog Spartaka, čupali su stolice i bacali baklje na zapadnu tribinu stadiona u Humskoj. Na toj tribini su uglavnom smešteni porodični ljudi koji su sa decom došli na utakmicu, kojoj je prethodila proslava titule šampiona Srbije.

Povređenom dečaku pomogao je lekarski tim Partizana na atletskoj stazi, a kako su preneli komentatori televizije "Arena Sport", radi se o krvarenju na glavi.

Nedugo posle ispada Spartakovih navijača, nekoliko pristalica Partizana sa južne tribine krenulo je da se obračuna sa Subotičanima, ali su se pripadnici Žandarmerije postavili kako bi sprečili dalje incidente .

Međutim, Subotičani nisu smirili strasti i kasnije su nastavili sa huliganskim ponašanjem. Nakon što su i dalje demolirali stolice, pokušavajući da se obračunaju sa protivničkim navijačima, policija je bila primorana da isprazni deo severne tribine i izbaci ih sa stadiona.

Ovim incidentom pokvarena je slavljenička atmosfera u Humskoj, gde oko 20.000 gledalaca proslavlja odbranu titule fudbalera crno-belih.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mecka

    26. maj 2013 | 22:01

    Ovaj u sivom duksu sto vitla opasacem, zivi primer Darvinove teroije, sram mu bilo oca i majku kako su ga odgojili!

  • kzs

    26. maj 2013 | 21:11

    50vs20000 hahahahaha sa vama uvek komedija

  • Stefan

    26. maj 2013 | 22:26

    Bravo napali ste publiku sa zapada, kakav podvig.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA