Bane Ivanović na meti Monaka!

Posle odbijene ponude za Vensana Kompanija čelnici ''kneževa'' su se okrenuli srpskom reprezentativcu za kojeg su spremni da izdvoje 25 miliona funti

  • 0

Da li je na pomolu još jedna transfer bomba Monaka! Kako navode engleski mediji kapiten reprezentacije Srbije i defanzivac Čelsija Branislav Ivanović nalazi se na listi želja čelnika ''kneževa'' za narednu sezonu.

Ivanović, strelac pobedonosnog gola za Čelsi u finalu Lige Evrope, je neočekivano došao u prvi plan posle odbijene ponude Mančester Sitija da u Monako puste Vensana Kompanija.

Francuski tim koji je ove godine izborio promociju u Ligu 1 krenuo je u stvaranje pravog ''drim tima''. Dolazak Radamela Falkaa u ''kneževinu'' samo je pitanje dana dok portugalski dvojac Žoaa Mutinja i Džejmsa Rodrigeza od potpisa dele samo medicinski pregledi.

Prema informacijama iz Engleske Monako je spreman da za reprezentativca Srbije izdvoji sumu od 25 miliona funti.

Međutim, pitanje je samo da li će dolazeći trener Čelsija Žoze Murinjo pustiti Ivanovića u Francusku s obzirom na to da je tokom vođenja Reala u više navrata pokušavao da ga dovede u Španiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA