VUJASINOVIĆ: Hoćemo srpsko finale!

Mladost igrača i podrška sa tribina su Partizanova snaga, istakao Vladimir Vujasinović

  • 0

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović prepustio je  hrvatskom Jugu ulogu favorita u polufinalu Lige šampiona, ali je istakao da veruje u pobedu i da priželjkuje srpsko finale sa Crvenom zvezdom.

- Jug cele sezone nije doživeo nijedan poraz. Hrvatski tim čini skup vrhunskih igrača, reprezentativaca Hrvatske, Crne Gore, SAD i možda im je to najjači sastav u istoriji - rekao je Vujasinović.

Trener crno-belih veruje u svoj tim i nada se da će njegov tim kolektivnom igrom ostvariti veliki uspeh i proći u finale.

- Nadam se srpskom finalu Lige šampiona, za kraj sezone, što bi bila potvrda kvaliteta domaćeg takmičenja - rekao je Vujasinović na konferenciji za medije u prostorijama kluba na Banjici.

Vaterpolista crno-belih Ivan Rackov kazao je da je Jug vrhunska ekipa, ali da njegovu ekipu to neće sprečiti da razmišlja o finalu.

- Mi se uzdamo u našu mladost i želju za pobedom. Imali smo dovoljno vremena da se spremimo za finalni turnir. Mnogo smo napredovali od početka sezone i imamo kvalitet za finale - poručio je Rackov.

Prvi čovek kluba Aleksandar Šoštar rekao je da je ovogodišnji plasman na fajnal-for ravan osvajanju titule šampoiona Evrope 2011. godine.

- Niko, pa ni oni najsmeliji nisu mogli da pretpostave da ćemo ove sezone uspeti da dođemo do završnog turnira. Jug je najveći favorit na papiru, ali mi ćemo pružiti maksimum i videćemo za šta će to biti dovoljno", poručio je Šoštar.

On je dodao da će čelnici LEN-a tokom turnira u Beogradu razgovarati sa predstavnicima klubova o sistemu takmičenja za sledeću sezonu u Ligi šampiona i potvrdio da se broj učesnika elitnog takmičenja neće smanjiti.

Partizan i Jug sastaju se u prvom polufinalu u 31. maja od 17 sati, dok u drugom polufinalu od 20.15 igraju Crvena zvezda i Barseloneta.

(Telegraf/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA