FSS o izborima u petak

Na sednici će biti predstavljeno finansijsko poslovanje u 2011. godini, a u ceremonijalnom delu će biti uručena specijalna priznanja Lazaru Markoviću i Aleksandru Jankoviću

  • 0

Sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbija na kojoj će, između ostalog, biti doneta odluka o izborima u tom telu, održaće se u petak, 17. februara, u Sportskom centru u Staroj Pazovi.

Pored izbora, jedna od tačaka zasedanja u vezi je sa usvajanjem izveštaja Izvršnog odbora za prošlu godinu, ali i ceo mandatni period od 2008. do 2012. godine.

Na sednici će biti predstavljeno finansijsko poslovanje u 2011. godini, uz izveštaje Nadzornog odbora i Finansijske komisije.

Očekuje se da članovi najvišeg tela organizacije u petak usvoje i Statut FŠ i Poslovnik o radu Skupštine FŠ.

U ceremonijalnom delu skupštinskog zasedanja biće uručena specijalna priznanja za ostvarenja u 2011. godini.

Trofeji za najperspektivnijeg igrača i trenera pripašće napadaču Partizana Lazaru Markoviću i selektoru mlade reprezentacije Srbije Aleksandru Jankoviću.

Priznanja će biti uručena i sudijama. Novak Simović je najperspetkivniji arbitar, dok je za najbolju sudijsku trojku proglašen Milorad Mažić i pomoćnici Milan Minić i Igor Radojčić.

Na osnovu izjava u medijima, Disciplinska komisija FSS je pokrenula postupak protiv igrača Dragiše Pejovića i podnela krivičnu prijavu nadležnom tužiocu.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA