Teodosić ide na operaciju, ne igra na EP!

- Povreda nije naivna, a spominje se i operacija. Ukoliko se dogodi da ode na hiruršku intervenciju onda je, prema rečima lekara, mirovanje od dva meseca obavezno - saznaje Telegraf

  • 2

Jedan od najboljih plejmejkera Evrope Miloš Teodosić, bek CSKA, završio je sezonu, a kako Telegraf saznaje, zbog pucanja mišića lista noge najverovatnije neće igrati ni na Evropskom šampionatu koje se ovog leta igra u Sloveniji.

- Milošu je pukao mišić lista noge i posle priče sa lekarima CSKA i upravom kluba u utorak ili sredu putuje u Minhen, na specijalistički pregleg - rekao nam je izvor blizak reprezentativcu Srbije i dodao:

- Povreda nije naivna, a spominje se i operacija. Ukoliko se dogodi da ode na hiruršku intervenciju onda je, prema rečima lekara, mirovanje od dva meseca obavezno.

Do početka Evropskog prvensta, od ponedeljka 27. maja, ima još tačno 100 dana, a prostom matematikom dolazimo do zaključka da će biti teško da se u mesec i kusur dana spremi za napore koje samo takmičenje nosi.

Predsednik CSKA Andrej Vatutin je potvrdio crne slutnje.

- Nažalost, Teodosić je doživeo ozbiljnu povredu mišića lista i mora da ide na operaciju. Već smo kontaktirali doktore u Nemačkoj i uskoro ćemo dobiti odgovor kada će biti operisan i ko će to uraditi. Oporavak kod ovakvih povreda traje između dva i četiri meseca -. rekao je Vatutin.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    27. maj 2013 | 19:03

    Zao mi je sto je povreda razlog ali mislim da je ovo dobra vest za nasu kosarku. sad mozda nesto i uradimo na prvenstvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA