STOJADINOVIĆ: Na dobrom smo putu da rešimo problem licence!

Trener Rikardo Sa Pintu u utorak ujutru putuje u Portugal, na odmor, ali se vraća za početak priprema * UO raskinuo saradnju sa Leđeom * Puma oblači Zvezdu

  • 0

Ono što je Ivica Tončev, potpredsednik FK Crvene zvezde, rekao okupljenim novinarima oko 18 sati, pre početka sednice Upravnog odbora, skoro četiri sata kasnije potvrdio je i Zoran Stojadinović, sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana.

Neposredno pre kraja sastanka Stojadinović je napustio stadion uz izjavu da je uprava "na dobrom putu da reši pitanje dobijanja licence za učestvovanje u evrokupovima".

Iako se Stojadinović obratio "u prolazu", rekao je da se na sastanku nije pričalo o njegovoj smeni. Sa sastanka je ranije izašao i trener Sa Pintu, koji je rekao da u utorak ide u Portugal, na odmor, ali da se vraća za početak priprema.

- Ovo je bio običan sastanak. Redovan, na kojem smo pričali o rezultatima iz prethodne sezone i o planovima za narednu. Imam podršku Uprave i sada idem na odmor. Kada se vratim onda ćemo da pričamo dalje - rekao je Sa Pintu.

Petar Škundrić, predsednik sportskog društva, takođe je istakao je da će pitanje licence biti rešeno narednih nekoliko dana.

- Sve će biti poznato za sedam ili osam dana.

Ubrzo zatim sastanak na "Marakani" je završen, a čelnici ''crveno-belih'' su odbili da govore pred novinarima već su izdali zvanično saopštenje koje prenosimo:

- Upravni odbor FK Crvena zvezda je usvojio odluku o raskidu dalje saradnje sa dosadašnjim tehničkim partnerom „Leđea". Članovi Upravnog odbora su jednoglasno usvojili predlog da novi tehnički partner FK Crvena zvezda, u naredne četiri godine, bude renomirani svetski proizvodjač sportske opreme i nekadašnji partner crveno-belih – Puma.

Centralna tema Upravnog odbora bila je aktivnost rukovodstva ka rešavanju problema licenciranja FK Crvena zvezda za evropska takmičenja u sezoni 2013-2014. Upravni odbor FK Crvena zvezda nastavlja sa radom i naporima u cilju rešavanja svih nasleđenih problema koji stoje na putu Zvezdinog učešča u evropskom takmičenju, uz optimizam da će crveno-beli uspešno okončati ovaj problem.

Izveštaj članovima Upravnog odbora podneo je i šef stručnog štaba Rikardo Sa Pintu, koji je jednoglasno usvojen.

Članovi Upravnog odbora usvojili su usaglašen predlog sportskog direktora i Sportske komisije za potpisivanje novih stipendijskih i profesionalnih ugovora sa talentovanom Zvezdinom decom - navodi se u saopštenju.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA