Ronaldu više od 20 miliona evra godišnje?

Predsednik Reala Florentino Perez želi da ponudi Ronaldu ugovor do 2016. godine, ali Portugalac traži istu platu koju ima Eto u Anžiju

  • 0

Portugalski fudbaler i član madridskog Reala Kristijano Ronaldo mogao bi da postane najplaćeniji fudbaler na planeti, ukoliko potpiše novi ugovor sa "kraljevskim klubom", prenose španski mediji.

Ronaldo trenutno zarađuje 13 miliona evra godišnje, što je sedam manje od broja 1 u ovom trenutku, Samjuela Etoa iz Anžija.

Predsednik Reala Florentino Perez želi da ponudi Ronaldu ugovor do 2016. godine, ali Portugalac traži platu od minimum 20 miliona evra po sezoni, koliko upravo zaradjuje Eto u Anžiju.

Španski mediji prenose da će Real sigurno prihvatiti uslove Portugalca, jer ne želi da ga izgubi u konkurenciji klubova koji su u vlasništvu prebogatih milijardera.

Kristijano Ronaldo je član Reala od 2009. godine, kada je stigao iz Mančester junajteda za rekordnih 94 miliona evra. Klubu se ovo isplatilo u ogromnoj meri,  jer je do sada postigao 120 golova na 122 utakmice! Ove sezone Portugalac ima impresivan učinak u Primeri - 22 utakmice, 27 golova!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA