OPASNOST ZA SUBOTIĆA? U Dortmund stigao Grk koji voli da se bije sa Srbima! (VIDEO)

Sokratis Papastatopulos se sukobio sa Arnautovićem u Verderu, a njegov transfer među "milionere" mogao bi da požuri odlazak srpskog defanzivca kojeg želi "pola Evrope"

  • 1

Grčki fudbaler i doskorašnji član Verdera iz Bremena Sokratis Papastatopulos potpisao je petogodišnji ugovor sa Borusijom iz Dortmunda.

Finansijski detalji transfera, shodno dogovoru klubova, nisu objavljeni.

- Došlo je vreme da napravim korak dalje u karijeri i to sam sada uradio - kazao je grčki odbrambeni fudbaler koji bi ovim transefrom mogao da "požuri" odlazak Nevena Subotića iz kluba, a kojeg već neko vreme traži evropska fudbalska elita.

Papastatopulos ima 24 godine, a u prethodne dve sezone za Verder je odigrao 61 utakmicu i postigao dva gola. Pre toga bio je član Milana, Ðenove i atinskog AEK-a.

On je za državni tim Grčke debitovao 2008. godine, a do sada je odigrao 37 utakmica.

Papastatopulos je srpskoj javnosti postao poznatiji krajem marta kada je ušao u klinč sa Markom Arnautovićem, Srbinom iz Verdera koji igra za austrijsku reprezentaciju.

SANTANA POJAČAO ŠALKE

Uporedo sa dolaskom Papastopulosa vicešampion Evrope je ostao bez defanzivca Felipea Santane koji je potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom Šalkea.

Santana, koji je postigao pobedonosni golu četvrtfinalu Lige šampiona protiv Malage u nadoknadi vremena, došao je u Gelzenkirhen kao zamena za Kristofa Meceldera koji je odlučio da okonča igračku karijeru.

- Radujem se novim izazovima koji me čekaju u Šalkeu - istakao je Santana koji je u Borusiju došao 2008. godine iz brazilskog Figuerensea.

(Telegraf/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA