BIĆE BANJICA KRCATA: Hiljade karata u rukama "grobara" i "delija"

Vaterpolo klubovi Crvena zvezda i Partizan već preuzeli karte za svoje navijače za predstojeći fajnal-for Evrolige koji počinje u petak

  • 3

Još malo pa nestalo! Karte za najveći spektakl ove godine u vaterpolo sportu, fajnal-for vaterpolo Evrolige, koji će biti održan na plivalištu " Banjica '' (31. maj - 1. jun), skoro su rasprodate!

Kako smo saznali iz kompanije "Event tim", koja se bavi prodajom karata, prodaja ide odlično, a ostalo je još svega nekoliko stotina ulaznica za spektakl na kome će igrati dva najveća srpska kluba - Partizan i Crvena zvezda!

Oba kluba su već preuzela karte koje će distribuirati svojim navijačima, kojih će biti bar dve hiljade, tako da se očekuje paklena atmosfera na plivalištu na polufinalnim mečevima.

Nažalost, kapacitet plivališta je ograničen na 3.000 mesta zbog bezbednosti, tako da će sve karte uskoro biti rasprodate.

Ko želi može da ih nabavi po ceni od 750 dinara za tribine i 1.200 dinara za VIP tribine. Ulaznice se mogu kupiti na četiri mesta, na blaganama Doma omladine, Beogradske arene, Bilet servisa i TC Ušće.

Marko Bogdanović, menadžer Vaterpolo saveza Srbije, očekuje da "Banjica" bude puna:

- Prodaja karata ide dobro prema našim informacijama, ostalo je još jedan mali deo, ali ima četiri dana i nadam se da će "Banjica" biti puna. Pozivamo ovim putem navijače oba tima da nabave karte i da naprave fenomenalnu atmosferu. Nadamo se da će vreme biti lepo i da će to biti pravi spektakl - poručio je Bogdanović.

U petak 31. maja u prvom polufinalu od 17 sati sastaju se Partizan-Jug, dok se od 20.15 u drugom polufinalu sastaju Crvena zvezda - Barseloneta.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiza

    28. maj 2013 | 16:03

    Treba napisati dva beogradska vaterpolo kluba od kojih je Partizan sedmostruki prvak Evrope i Zvezda bez titule. Ali je po meni ove sezone Zvezda apsolutni favorit za titulu prvaka Evrope. Bolja je od Parrizana a nadam se i od ostalih ucenika fajnal fora. Mada,Partizan je Partizan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA