Fudbaler Premijer lige mahao pištoljem po dvorištu

- Vežbao sam da bih mogao da zaštitim ćerku - rekao je Sebastijan Basong, fudbaler Noriča, ne bi li se opravdao za postupak

  • 2

Odbrambeni fudbaler Noriča Sebastijan Basong osramotio se slikajući se sa pištoljem u svojoj bašti. Osramotio, pošto je slike stavio na Instagram, a zatim, shvativši šta je napravio, iste i povukao.

Naravno, sesija u bašti nije prošla neopaženo. Slike su se društvenim mrežama veoma brzo proširile, pa je na kraju morao da reaguje i klub. Njihov portparol je izjavio da pištolj nije pravi već verna kopija. No, i da jeste, koliko je normalno hvaliti se ovakvim slikama?

- Vežbao sam. Da bih mogao da zaštitim ćerku - kratko je slike za "The sun" prokomentarisao nekadašnji fudbaler Njukasla i Totenhema.

Podsetimo, u februaru ove godine je jedan navijač Noriča uhapšen i optužen pošto je na rasnoj osnovi otvoreno pretio kamerunskom internacionalcu. Međutim, ovo nije prvi put da se neki od premijerligaša slikaju u kontroverznim pozama. Pre dve godine sličnu stvar napravio je i Nil Rendžer, napadač Njukasla, pozirajući kao "gangster" sa hromiranim pištoljem.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    29. maj 2013 | 14:45

    Izgleda da je postao veci greh drzati pistolj nego decka u rukama...

  • Pasha

    28. maj 2013 | 17:10

    Njukasla...što mrzim kad neko bukvalno prevodi riječi sa engleskog...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA