Profesionalni ugovori za četvoricu Zvezdinih klinaca! (VIDEO)

Omladinci Marko Grujić i Dušan Živković (klasa '96) i Luka Jović i Miloš Stojanović (klasa '97) uskoro će se priključiti prvom timu kluba sa "Marakane"

  • 4

Podmlađivanje Crvene zvezde je počelo! Iz omladinskog pogona u prvi tim stižu nove snage, pošto će profesionalne ugovore potpisati Marko Grujić i Dušan Živković (klasa '96) i Luka Jović i Miloš Stojanović (klasa '97).

Grujić je aktivan član Fudbalskog saveza Srbije raspoređen u mlađe i kadetske selekcije i kapiten kadetskog tima Zvezde. Upisao je nastup u seniorskoj konkurenciji u poslednjoj ovosezonskoj utakmici. U porazu od Vojvodine igrao je do 61. minuta. Živković igra levog veznog, Miloš Stojanović je štoper i takođe je bio na "Karađorđu", doduše na klupi. Luka Jović je špic igrač i za njega se kaže da je jedan od najtalentovanijih napadača u poslednjih deset godina.

Upravni odbor ima zadatak da na predlog sportskog sektora Zorana Stojadinovića i direktora omladinske škole Srđana Vasiljevića, uz odobrenje šefa struke Rikarda Sa Pintua, ovoj četvrotici omladinaca ponudi profesionalne ugovore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bobolino

    29. maj 2013 | 09:16

    @Pera ocigledno je da tvoje dete nazalost ne igra pa imas neki problem. Samo najbolji u najboljoj !

  • Pera

    29. maj 2013 | 14:25

    @bobolino Zasto je tesko biti realan? I ja volim Zvezdu, ali tako je kako je.

  • Pera

    29. maj 2013 | 08:30

    Bravo Zvezdo. Sad neka sede, dok ugovori ne isteknu, pa neka odu. Tako vi radite sa decom, a sto je najgore od svega pravite sliku da su deca kriva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA