PRLAINOVIĆ: Favoriti smo, Partizan može da pobedi Jug!

Vaterpolista Crvene zvezde je dva puta bio prvak Evrolige, sa Pro Rekom i Partizanom, i rekao je da pobednika na završnom turniru odlučuju detalji

  • 0

Kapiten vaterpolista Crvene zvezde Andrija Prlainović smatra da njegova ekipa favorit u polufinalu Evrolige sa španskom Barselonetom, kao i da Partizan može da pobedi dubrovački Jug koji je favorit za titulu šampiona Evrope.

Završni turnir Evrloge igra se na otvorenom bazenu na Banjici 31. maja i 1. juna. U prvom polufinalu sastaju se Crvena zvezda i Barseloneta, dok u drugom igraju Partizan i Jug.

- Jesmo favoriti jer igramo u Beogradu. Barseloneta nema toliko zvučnih imena kao Jug, ali igraju dobro i protiv takvih ekipa je uvek teško igrati. Trebaće nam ona efikasnost i želja koja nas krasi tokom cele sezone, ali ako to izdržimo velike su nam šanse za prolaz - rekao je Prlainović.

Prlainović je rekao da je u drugom polufinalnom meču Jug favorit, ali da je moguće iznenađenje.

- Jug je veliki favorit. Najozbiljniji evropski klub u poslednjoj deceniji, a ovaj tim im je po imenima možda i najbolji do sada. Ipak, Partizan se na svojoj Banjici neće lako predati - reči su Andrije Prlainovića.

Andrija Prlainović je dva puta bio prvak Evrolige, sa Pro Rekom i Partizanom, i rekao je da pobednika na turniru odlučuju detalji.

- Teško je reći šta je presudno, obično fajnal-for osvoje one ekipe koje se prilagode tom sistemu takmičenja jer u sezoni nema utakmica dan za danom. Može da odluči i neki pojedinac ili psihološki trenutak -  zaključio je Prlainović.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA