IZ ZATVORA NA GOL DINAMA: "Ludak" novi član Zagrepčana! (VIDEO)

Argentinski golman Pablo Miljore optužen za pomaganje ubici u bekstvu, proveo 40 dana u zatvoru, a posle izlaska na slobodu uz kauciju potpisaće ugovor na tri godine sa šampionom Hrvatske

  • 0

Argentinski golman Pablo Miljore, poznat pod nadimkom Ludak, postaće član zagrebačkog Dinama pošto potpiše ugovor na tri godine. To i ne bi bilo toliko čudno da Miljore, donedavno golman San Lorenca, nije došao u Zagreb takoreći iz zatvora u kojem je proveo 40 dana pod optužbom da je pomagao u bekstvu navijaču Boke juniors Maksimilijanu Macaru koji je optužen za ubistvo, o čemu je Telegraf već pisao.

Miljore je bio u Boki od 2006. do 2008., a sa Macarom je navodno prijatelj od detinjstva. Miljore je pušten na slobodu uz kauciju i čini se da priča nije završena, što ga nije sprečilo da potraži angažman u Evropi.

- Pablo je s jednim od vođa navijača Boke veliki prijatelj još od detinjstva, a taj njegov prijatelj, Macaro, učestvovao je u ubistvu, posle čega je došao kod Miljiorea da mu ovaj pozajmi svoj automobil. Na sudu su shvatili kako su njih dvojica veliki prijatelji i da mu je Pablo zaista pozajmio auto, ne znajući za šta mu tačno treba - prokomentarisao je Zoran Mamić, sportski direktor Dinama, a preneo "Jutarnji list".

Zagrepčani su još zimus želeli da dovedu argentinskog golmana, ali tada se usprotivio trener San Lorenca Huan Antonio Pici. U Dinamu su razmišljali i da dovedu Mladena Božovića, nekadašnjeg golmana Partizana. Umesto Božovića stigli su Miljore, Čileanac Junior Ferenandes i El Harbi Hilele Sudani iz Alžira.

- Dobio sam priliku da igram u inostranstvu i želim da je iskoristim. Dinamo će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona - rekao je po dolasku u Zagreb Miljore koji je snimio i provokativan spot pod naslovom Mačo bus.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA