DOBRA VEST: Teo pauzira samo mesec dana?

"Sportski žurnal" otkriva da je realnije da posle dodatnih ispitivanja u Nemačkoj srpski as pauzira manje od predviđenog i da bi mogao da zaigra u Sloveniji

  • 2

Iako je najavljeno, čak i od samog predsednika CSKA Andreja Vatutina da će Miloš Teodosić posle operacije morati na pauzu od dva do četiri meseca, saznanja "Sportskog žurnala" posle poslatih nalaza u Nemačku jesu da će srpski plejmejker odmarati "samo" mesec dana, tačnije da postoji šansa da zaigra u Sloveniji na Evropskom prvenstvu.

Sreća u nesreći navodno je što je Milošu pukao mišić, ali tetive nisu povređene, kao ni kost!

Lekarska komisija KSS, takođe, prati dešavanja sa našim košarkašem u Moskvi, dok je na stalnoj vezi sa CSKA i doktor reprezentacije Srbije Dragan Radovanović.

(Telegraf/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel Milutinovic

    29. maj 2013 | 15:43

    Milose ja ipak mislim da mozes da budes i vise od jednog odlicnog igraca evo posto ti se ukazuje sansa da pauziras preispitaj se malo koje su ti jacine a koje mane preporucujem ti razmisli o tome kada imas loptu kako da je ne izgubis a da je sigurno dodas kada to popravis sut ce ti ici dobro jel kada se oslobodis gresaka bices smireniji i mocices da das maximum jesam grobar ali ti zelim kao covek coveku da pokazes sta ustvari znas seti se samo one utakmice sa spancima u zadnim sekundama nije to bilo slucajno. i zelim ti da brzo ozdravis

  • Bu

    29. maj 2013 | 12:16

    Sta je tu dobro?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA