DAČIĆ PRISTAO: Srpski pasoš za Vajdu!

Slovački trener je u potpunosti zaslužio srpski pasoš, sa čime se složio i Premijer Srbije

  • 6

Incijativa koju je Telegraf.rs pokrenuo u utorak, a da prvi trener Novaka Đokovića i jedan od najzaslužnijih što Srbija ima dominatnog tenisera na svetu Marian Vajda dobije srpski pasoš naišla je i na odobravanje od strane Premijera Srbije Ivice Dačića.

S obzirom da je postalo fascinantno koliko je slovački trener u srpskom narodu prihvaćen kao "naš", kao neizostavni deo Novakvog tima, jasno je da bi zemlja Srbija najmanje mogla da učini, jeste da Vajdu nagradi još jednim državljanstvom.

Premijer Srbije Ivica Dačić podržao je akciju Telegrafa:

- Vaša inicijativa je veoma pozitivna i ako gospodin Vajda bude to želeo rado ćemo mu izaći u susret - istakao je kratko za Telegraf Ivica Dačić, jasno stavljajući do znanja da Srbija nema problem da nagradi čoveka koji je puno zaslužan za Novakovo napredovanje.

Suvišno je pisati koliko je Vajda zaslužan za rezultate koje Novak postiže. Pasoš i srpsko državljanstvo koje bi trebalo da dobije od Srbije neće mu život poboljšati, ali će pokazati veliko poštovanje prema Slovaku, poštovanje zemlje čiji je Đoković najbolji sportista u istoriji.

Očekujemo da uskoro dobijemo i odgovor Mariana Vajde, koji je trenutno pomaže Novaku Đokoviću da osvoji jedini Gren slem trofej koji mu nedostaje.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA