TIPSAREVIĆ: Znam kako protiv Verdaska!

- Meč sa Mauom je bio tesan, nikada nije lako igrati protiv bilo kog Francuza, pogotovo na Rolan Garosu. Oni znaju da budu jako neugodni, ovde se, teniski rečeno, napale i igraju najbolji tenis u životu - rekao je Janko posle pobede u prvom kolu

  • 0

Pobeda od 3:0 u 1. kolu Rolan Garosa nad domaćim teniserom Filipom Mauom, Janka Tipsarevića "odvela" je na dvoboj sa Fernandom Verdaskom. Iskusni Španac je daleko od nekadašnje forme, ali naš reprezentativac ne sme da se opušta. Uostalom, sam Janko kaže da zna kako će sa njim...

- Gubio sam od Verdaska, ali sam ga često i pobeđivao. On je jedan od tri najgora žreba, a da nije nosilac. Pobeđivao sam ga pet puta, znam kako bi trebalo da igram i mislim da će biti jako uzbudljivo i neizvesno - rekao je Tipsarević, i dodao:

- Meč sa Mauom je bio tesan, nikada nije lako igrati protiv bilo kog Francuza, pogotovo na Rolan Garosu. Oni znaju da budu jako neugodni, ovde se, teniski rečeno, napale i igraju najbolji tenis u životu. Nemam previše samopouzdanja, što u neku ruku nije loše, jer se borim za svaki poen, u svaki meč ulazim sa oprezom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA