Oumaru igra za Kamerun, ne za Srbiju

- Šta da radim, tako je ispalo... Moja želja je bila da igram za Srbiju i to sam objašnjavao, ali se zna stav selektora. Rekao sam da živim kao Srbin, ali da ću se odazvati ukoliko stigne poziv iz Kameruna - rekao je napadač Novosađana

  • 0

Najbolji fudbaler Vojvodine, ali i jedan od najboljih u našem šampionatu, Abubakar Oumaru odlazi iz Novog Sada. Odlazi, ali na okupljanje kamerunske reprezentacije. Selektor "neukrotivih lavova" Folker Finke ozbiljno računa na njegove usluge pa će tako miljenik navijača Vojvodine sve do prozivke "lala" biti sa reprezentacijom.

- Odazvao sam se pozivu selektor Kameruna - za Sport je izjavio Oumaru i dodao:

- Celu pauzu, sve do 17. juna ću biti sa reprezentacijom. Idemo u Ukrajinu na pripreme za kvalifikacione mečeve sa Togom (6. jun) i Kongom (17. juna). Što se Vojvodine zatražiću da mi odobre još neki dan pauze, kako bih se malo odmorio i proveo vreme sa porodicom.

Prihvatanjem poziva kamerunskog saveza Oumaru je i definitivno stavio tačku na mogućnost nastupa za Srbiju.

- Šta da radim, tako je ispalo... Moja želja je bila da igram za Srbiju i to sam objašnjavao, ali se zna stav selektora. Rekao sam da živim kao Srbin, ali da ću se odazvati ukoliko stigne poziv iz Kameruna - rekao je napadač Novosađana.

(Telegraf/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA