PAŽNJA, "ORLOVI": Belgijanci preslišali Amere! (VIDEO)

U prijateljskom meču pred kvalifikacioni duel protiv Srbije, "crveni đavoli" u drugom poluvremenu slomili otpor domaćina i, iako bez Azara i Vitsela, slavili sa 4:2

  • 0

Reprezentacija Belgije odigrala je prijateljski meč sa selekcijom SAD u Klivlendu i slavila rezultatom 4:2. To nije dobar znak  za selektora Sinišu Mihajlovića i reprezentaciju Srbije koja će gostovati u Briselu 7. juna u sedmom meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014.

"Orlovima" je preostala samo teorija i neophodna im je pobeda nad Belgijom da bi zadržali ikakve šanse da nastupe u Brazilu. Budući da smo u Beogradu poraženi sa 0:3, malo ko veruje da Srbija može da napravi čudo, ali nada ipak umire poslednja.

Belgijanci su poveli protiv Amerikanaca već u 6. minutu preko Miralasa, da bi izjednačio Kameron u 22. Prvo poluvreme bilo je prilično izjednačeno, a u drugom došao je do izražaja kvalitet "crvenih đavola".

Rezervista Kristijan Benteke zamenio je Musu Dembelea i u 56. minutu doneo je novu prednost Belgiji, Maruan Felaini u 64. povisio je na 3:1, da bi domaćinima zapretila katastrofa kada je Benteke svojim drugim golom u 71. minutu doneo svojoj ekipi impozantnih 4:1.

Do kraja, Amerikanci su ipak ublažili poraz golom Klinta Dempsija iz penala u 80. minutu.

Meč nije otkrio ništa što još ranije nismo znali, Belgija je vrhunska reprezentacija u usponu, čak i bez Azara i Vitsela, koji nisu nastupili protiv SAD.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA