KECMAN: Francuzi ne propuštaju mečeve Partizana!

Bivši košarkaš Partizana završio sezonu u Roanu i brzo stigao u Beograd kako bi gledao "crno-bele"

  • 1

Partizan je u utorak sa tribina imao podršku i jednog od najboljih igrača i oslonaca igre šampiona u poslednjih desetak godina. Dušan Kecman se radovao trijumfu svojih "crno-belih" protiv Vojvodine, probudio uspomene na atmosferu "Pionira" i "Sportskom žurnalu" dao optimističku izjavu po pitanju izgleda ovog novog Partizana.

- Klinci odlično igraju, u pravom trenutku su ušli u formu i bilo bi veoma dobro kada bi polufinalnu seriju završili u dve pobede, pa da mirno čekaju rivala - istakao je Dušan Kecman.

Iako godinu dana u Francuskoj, Kecman, kojeg su ovacije dočekale u "Pioniru", nije propuštao mečeve svog kluba.

- Sve sam pratio. Mečeve u Evroligi nisam propuštao. Bilo mi je mnogo žao, nervirao sam se jer su neke mečeve imali u rukama, bili blizu Top 16.

- Pokazali su snagu, karakter i talenat, jer su se iz tih kriznih momenata digli u pravom trenutku i osvojili Jadransku ligu.

Francuzi u Partizanu zaslužni su što "Kanal plus" ne propušta prenose Partizana u Francuskoj.

- Zbog Vestermana i Lovernja, "Kanal plus" je prenosio sve mečeve Evrolige. Dosta se priča o njima, Stvarno, imaju veliku pažnju medija - završio je Kecman.

(Telegraf/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA