NA MESTU USPEHA: Murinjo u Čelsiju za 40 miliona funti!

Portugalac se, kako je i najavljivano, vratio na "Stamford bridž", na oduševljenje svih u klubu, i pokušaće da povrati primat na Ostrvu i donese Ligu šampiona

  • 1

Trofejni trener Žoze Murinjo i zvanično se vratio na "Stamford bridž". Portugalac je još u utorak potpisao četvorogodišnji ugovor sa Čelsijem vredan 40 miliona funti, prenosi britanski tabloid "San".

- Sada je zvanično, Žoze je ponovo u Čelsiju. Svi su oduševljeni što se vratio - klub, igrači, navijači. Pogled nam je već uperen u narednu sezonu, sigurno će biti veoma uzbudljiva - izjavio je za tabloid neimenovani zvaničnik kluba.

Jedan od četvorice trenera koji su osvajali Ligu šampiona sa različitim klubovima (Porto 2004. i Inter 2010) Murinjo je u Čelsiju radio od 2004. do 2007, kada je osvojio dvaput Premijer ligu, FA kup i dva Liga kupa. On nije uspeo da Romanu Abramoviču donese pehar Lige šampiona, pa je do razlaza došlo u septembru 2007.

U međuvremenu je dvojac izgladio sukob, a Murinjo će imati novu šansu da ostvari ono što u prvom mandatu nije uspeo, kao i da povrati primat u Engleskoj, gde Čelsi nije bio šampion od 2010.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA