SUAREZ: Zbog medija ću napustiti Englesku!

Fudbaler Liverpula nezadovoljan tretmanom u štampi i navodi da su se stvari toliko otele kontroli da njegove žena i ćerka zbog toga pate

  • 0

Fudbaler Liverpula Luis Suarez rekao je da loš tretman koji ima u engleskim medijima utiče na njegovu porodicu, zbog čega bi karijeru mogao da nastavi u drugoj zemlji.

Mediji su pisali o optužbama da simulira jedanaesterac, o suspenziji koju je dobio jer je fudbalera Mančester junajteda Patrisa Evru vređao na rasnoj osnovi, kao i o incidentu kada je ugrizao defanzivca Čelsija Branislava Ivanovića.

Suarez je 2011. godine iz Ajaksa prešao na Enfild i od tada mediji pišu o njemu ne samo zbog golova koje postiže, već i zbog njegovog lošeg ponašanja na terenu.

- Zadovoljan sam u Liverpulu, srećan sam zbog navijača. Pogrešio sam, ja sam samo čovek, ali o meni uvek pišu onao kako ne bi smeli. Moja porodica trpi i stvari su se otele kontroli. Ćerka i žena pate zbog toga. Ne želim da nastavim da trpim engleske medije - rekao je Suares za urugvajski radio Sport 890.

Suarez smatra da ga engleski mediji ne cene i ne bi odbio mogućnost selidbe sa "Enfilda".

- Volim Liverpul, ali kada bih dobio priliku da igram u nekom drugom klubu... Mnogo sam pretrpeo kao dete da stignem dovde, da bi me sada nepravedno napadala engleska štampa. Ne poštuju me kao igrača, samo sude o mom ponašanju i stavu - rekao je on.

Urugvajski reprezentativac rekao je da je o svojoj situaciji razgovarao sa trenerom Liverpula Brendanom Rodžersom.

- Razgovarali smo i on zna šta želim. Bio je fudbaler. Takođe i neki od igrača razumeju u kakvoj se situaciji nalazim - rekao je Suarez.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA