Jelena u Parizu, kao oluja u Beogradu!

Srpska teniserka savladala Muguruzu sa 6:3, 6:0 i plasirala se u treće kolo Rolan Garosa

  • 0

U trenutku kada je nevreme praćeno kišom, gradom i jakim vetrom pogodilo Beograd, Jelena Janković je rešila da počne da igra tenis u drugom kolu Rolan Garosa. Na kraju je pobedila zahvaljujući 12 vezanih gemova - 6:3, 6:0.

Kao favoritkinja protiv Špankinje Garbinje Muguruse, Jelena je katastrofalno počela, izgubila prva tri gema, da bi potom priredila retko viđen preokret i sa 12 uzatopnih gemova plasirala se u narednu rundu.

Tamo će je čekati pobednica duela između Australijanke Samante Stosur i Francuskinje srpskog porekla Kristine Mladenović.

Jankovićeva kao da je čekala da u drugom meču na Otvorenom prvenstvu Francuske pronađe "žicu" za agresivnu Špankinju koja je u prva tri gema pogađala sve, dok je naša teniserka i neke lagane situacije znala da reši udarcem u mrežu.

Ipak, stvari su došle na svoje, Jelena je poput oluje koja je uporedo sa mečom trajala u Beogradu, oduvala protivnicu najpre u prvom, a onda i nastavila u drogm setu.

Jelena je plasmanom u treće kolo već odbranila bodove iz prošle godine, jer je u 2012. na drugom stepeniku završila takmičenje u Parizu.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA