Igor Duljaj ponovo u Partizanu?

Nekadašnji vezista "crno-belih" ne krije da bi ponovo želeo da obuče dres kluba u kojem je ponikao

  • 5

Izgleda da je Partizan krenuo sa pravljenjem tima koji će napasti Ligu šampiona. Kako prenose "Večernje novosti" nekadašnji fudbaler "crno-belih" i aktuelni igrač Sevastopolja Igor Duljaj nalazi se na meti kluba iz Humske.

Posle odlaska Milana Smiljanića u Tursku, mesto zadnjeg veznog u Partizanu ostalo je upražnjeno, a čini se da bi Duljaj bio idealno rešenje na toj poziciji. Prema saznanjima "Novosti", prvi kontakti već su uspostavljeni i iskusni 33-godišnji internacionalac ne krije da bi voleo da se vrati u klub u kojem je ponikao.

Činjenica koja takođe ide u prilog "crno-belima" jeste to što vezisti ugovor sa Ukrajincima ističe na kraju sezone, čime bi se stvorili odlični uslovi za još jedan napad na LŠ sa Duljajem u timu, s obzirom na to da je bio član generacije Partizana, koja je 2003. godine eliminisala Njukasl.

Međutim, čelnici Sevastopolja ne žele tako lako da se odreknu fudbalera koji je nosio i kapitensku traku i spremni su da mu ponude novi dvogodišnji ugovor.

Ostaje da se vidi da li će se iskusni vezista vratiti u Partizan i nastaviti trend ''povratnika'' koji su u prošlosti bili pun pogodak za "crno-bele".

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja-pfc

    30. maj 2013 | 22:03

    Brat Duljaj!

  • Messi

    31. maj 2013 | 16:42

    Kao prvo Igor nije musliman. Kao drugo , jos je on dobar igrac , i nije mnogo star . Dr.mr.covic NEMA TITULE 6 SEZONE HAHAHAHA sramoti se. A necete ni uskoro dobiti titulu :-)

  • DR.MR.COVIC

    31. maj 2013 | 11:14

    A GDE CE SIPTAR DA SE VRATI NEGO U NJEGOV MATICNI ''SIPTARSKI KLUB''... SAD MOZETE SVI ZAJEDNO U DZAMIJU SA NJIM KAD POCNE RAMAZAN NA MOLEBAN HAHAHAHAHAAH... PS: KAD SI BIO DETE MALO....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA