TRANSFER BOMBA U NOVOM SADU: Voša dovela reprezentativca Bolivije!

Eduardo Fijero Rivera,napadač reprezentacije Bolivije i kluba Univerzitario, prvo je zvanično pojačanje Novosađana u letnjem prelaznom roku

  • 8

Prelazni rok još nije ni počeo, a čelnici Vojvodine su krenuli sa renoviranjem tima. Kako prenose "Večernje novosti", Eduardo Fijero Rivera, napadač reprezentacije Bolivije i kluba Univerzitario, prvo je zvanično pojačanje Novosađana u letnjem prelaznom roku.

Rivera je potpisao ugovor sa Vojvodinom na dve i po godine i trebalo bi da se priključi timu 24. juna, što je potvrdio i predsednik novosadske ''stare dame'' Ratko Butorović.

- Fijero igra za Boliviju meč sa reprezentacijom Čilea 12. juna, a po završetku obaveza prema svom nacionalnom timu, dobija sedam dana odmora, tako da na fudbalski centar "Vujadin Boškov" stiže 24. juna. On je naš igrač i s obzirom na činjenicu da je najbolji strelac, očekujemo da će biti odgovarajuće pojačanje za nas. Čuo sam se sa njim i njegovim menadžerom i sve je dogovoreno u telefonskom razgovoru - potvrdio je Ratko Butorović za "Novosti".

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxxxx

    31. maj 2013 | 01:22

    Navijam za Partizan ali drago mi je da vidim Vojvodinu da postaje ozbiljan klub koji se sprema za ozbiljnu šampionsku trku sa nama, neka se tu prikljuci jos i Jagodina, Sloboda mozda komsije i bice super, znaci pobedjuje samo nas fudbal i nasa liga samo napred

  • djape

    30. maj 2013 | 23:53

    Vosa je postala jako ozbiljan klub i to radi svakim danom sve vise. Imaju fantasticne uslove za rad i odlicnu omladinsku skolu! Od sledece sezone ocekujem playoff fazu LE i jedan trofej u Srbiji jer zaista imaju tim i upravu koji sposobni za to!

  • Pedja357

    31. maj 2013 | 08:45

    E, moj Nidzo... Da malo bolje poznajes fudbal ili bar da umes da guglas znao da Bolivija ima reprezentaciju koju na svom terenu retko ko moze da pobedi. U La Pazu, to je njihov glavni grad posto verujem da ni to ne znas, Argentina je nedavno izgubila sa 4:1, a i Brazilci su imali svojih ispada sa 3, 4, komada u mrezi. Inace, Bolivija se nalazi u Juznoj Americi posto mi nesto govori da mislis da su u pitanju neki Afrikanci ili Azijati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA