Jovanović: Trofej! Mi druge ambicije nemamo

- Moramo već protiv Mege da pokažemo razliku u kvalitetu. Želimo i peti trofej u nizu - kaže trener srpskog šampiona pred završnicu kupa...

  • 0

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović izjavio je danas da njegov tim odlazi u Niš sa ambicijom da peti put uzastopno trijumfuju u Kupu Radivoja Koraća.

- Partizan uvek ima visoke ambicije. Poslednje četiri godine osvojen je nacionalni kup i imamo nameru da trofej zadržimo - rekao je Jovanović.

On je dodao da je Kup specifično i zahtevno takmičenje.

- Ne bih se složio da je u Kupu najlakše stići do trofeja, nego najbrže, jer se igraju samo tri utakmice koje nisu nimalo lake i idu dan za danom. Dolazi u sred naporne sezone i vrlo je psihički i fizički zahtevno - rekao je Jovanović.

Partizan u četvrtfinalu igra protiv Mega Vizure, protivnika kojeg su u istoj fazi takmičenja prošle godine pobedili sa 80:65.

- Mega Vizura je tim sastavljen od mladih talentovanih igrača. Igraju sa velikim uspehom srpsku ligu i sigurno im neće nedostajati motiva i energije da odmere snage sa svojim starijim kolegama. Moramo u meč da uđemo skoncentrisani, da bismo pokazali razliku u kvalitetu - zaključio je Jovanović.

Utakmica Partizan - Mega Vizura na programu je u četvrtak od 18 u dvorani Čair u Nišu, a od 20:30 časova sastaju se Radnički iz Kragujevca i Vojvodina.

Dan kasnije sastaju se Crvena zvezda - Radnički Beograd od 18 i Hemofarm - Radnički FMP od 20:30 časova

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA