Naprednjaci preuzimaju Radnički iz Niša!

- Stranački preuzimamo odgovornost za klub - istakao gradonačelnik Zoran Perišić. Najavljena značajna finansijska pomoć klubu

  • 2

Spas za niški Radnički! Brigu o superligašu sa "Čaira" preuzeće funkcioneri Srpske napredne stranke, prenose "Južne vesti".

- Stranački preuzimamo odgovornost za klub uz pomoć predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića - rekao je gradonačelnik Niša Zoran Perišić, i najavio značajnu finansijsku pomoć klubu.

Naredne nedelje će biti održana Skupština kluba, rekao je Perišić, i izrazio očekivanje da na čelo Radničkog dođe jedan od lidera te stranke u Nišu - Darko Bulatović.

- U budžetu postoji 2,5 miliona dinara. Još tri miliona mesečno od sponzora, a tri puta 12 je 36 miliona. Tri miliona će biti uplaćivano redovno od tri sponzora, znači po milion mesečno, na Skupštini Radničkog će biti rečeno koji su sponzori - istako je Perišić.

Radnički je prošlu sezonu odigrao u superligaškom društvu, ali je veći deo sezone bio obeležen problemima sa platama i štrajkovima fudbalera, koji su junački odigrali prolećni deo sezone i lagano obezbedili opstanak u elitnom društvu.

(Telegraf/Južne vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shone

    31. maj 2013 | 15:01

    Ko god da je gazda, samo donesite rezultate i uvedite red, da smo ponosne Nislije. Bas me briga ko je iz koje stranke, sve dok klub napreduje.. N

  • stojke

    31. maj 2013 | 18:59

    Sad Vucic ima sigurne bodove u Nisu... Bravo za politiku u sportu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA