ZAVRŠILI ZVEZDA I PETKOVIĆ! Žele ga Evropljani i Azijati!

Levi bek će karijeru nastaviti u inostranstvu, a kao kriterijum za odabir ekipe biće ambicije i finansijska situacija

  • 2

Levi bek Crvene Zvezde Nikola Petković karijeru će nastaviti u inostranstvu, a kriterijum za odabir ekipe biće finansijska situacija i ambicije kluba.

- Javljali su se klubovi iz Koreje, Japana, Nemačke, Izraela i Rusije. Prelazni rok tek počinje i za mene je najbitnije da ima interesovanja. Ne isključujem ni mogućnost odlaska u Emirate ili Katar - rekao je Petković.

Petković se u Zvezdu vratio na polusezoni, s pozajmice iz izraelskog Hapoel Tel Aviva, a "crveno-bele" će napustiti kao slobodan igrač.

- U Izraelu sam bio standardan i mislim da sam posao obavljao na visokom nivou. Igrali smo u jakoj grupi Lige Evrope, gde nam je jedan od protivnika bio Atletiko Madrid.

Ovaj 27-godišnji fudbaler smatra da je sezona za "crveno-bele" mogla da bude uspešnija, ali da su posle brojnih turbulencija dobili priliku da se bore za titulu.

- Ipak, sve je palo u vodu, jer je posle poraza u derbiju bilo jasno da nismo uspeli da postignemo nešto što Zvezdi nije pošlo od ruke ni prethodnih pet godina - rekao je Petković.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan L.

    31. maj 2013 | 14:46

    Mrs iz Zvezde seljaku jedan...nisi imao 2 pasa tacna od kad si dosao u Zvezdu..nestani!!!!

  • marko

    31. maj 2013 | 12:04

    Sever ti zahvalan za sve.ti si pravi ciganin.volimo te

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA