Šokantni snimci kuće Oskara Pistorijusa (VIDEO)

Na video-materijalu, koji je objavila stanica "Skaj njuz", prikazana je krv na WC šolji i vrata sa dve velike rupe od metaka

  • 0

Snimci na kojima se vidi krvavo kupatilo u kući Oskara Pistorijusa (26), gde je u februaru pronađena upucana njegova devojka, pojavili su se na TV stanici "Skaj njuz".

Poznati južnoafrički paraolimpijski šampion kroz nekoliko dana trebalo bi da se pojavi na sudu zbog optužbe da je ubio svoju devojku.

Na snimcima, objavljenim na britanskom kanalu, prikazana je krv na WC šolji i vrata sa dve velike rupe od metaka.

Atletičar tvrdi da je upucao svoju devojku Rivu Stinkamp kroz zatvorena vrata kupatila, jer je mislio da je unutra uljez. Južnoafrički paraolimpijac mogao bi da provede ostatak života u zatvoru, ukoliko bude osuđen za ubistvo sa predumišljajem.

Tužioci su tvrdili da je Pistorijus ubio devojku nakon svađe, dok se paraolimpijski atletičar, koji je dve nedelje kasnije pušten uz kauciju, branio time da je mislio da je ona provalnik i da ju je ubio slučajno. Mrlje od krvi po kući i u kupatilu, ipak su otvorile sumnju da se radilo o borbi za život.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA