LUD ZA ČELSIJEM: Brazilac sina nazvao Lampard, a dvorište Stamford bridž! (VIDEO)

Pred prijateljski meč sa petrostrukim svetskim prvacima ostrvska televizijska ekipa u Riju naletela na vatrenog navijača londonskog kluba, koji ne mari za ekipe iz Brazila

  • 0

Engleska fudbalska reprezentacija u nedelju igra prijatelski meč sa Brazilom u Riju, a televizijska ekipa FA Engleske nabasala je na Brazilca koji je potpuno obuzet Čelsijem. Strast ide toliko daleko da je sina nazvao Leandro Lampard, u počast legendi "plavaca" Frenku Lampardu, a to mu nije bilo dovoljno pa je dvorište nazvao "Stamford bridž".

- Moja velika ljubav je Čelsi, ne samo Lampard. Vatreni sam navijač Čelsija, dok u Brazilu ne navijam ni za jedan klub. Dvorište sam nazvao Stamford bridž. Moj sin je rođen 24. aprila, to je dan kada je Čelsi izbacio Barselonu iz Lige šampiona. Želeo sam da sačuvam sećanje na taj dan zauvek, pričao sam sa ženom da li je i ona srećna da sina nazovemo Lampard i ostalo je istorija - rekao je Brazilac, odeven u plavi dres Čelsija kao i njegov jednogodišnji sin kojem na leđima piše Leandro Lampard.

Čudno je samo da je broj na dresu 7, a ne Lampardova dobro poznata osmica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA