IVANOVIĆ: Bio sam u Barseloni, pa šta!

- Istina je, bio sam bio u Barseloni. Međutim, nije bilo vezano za posao. Bio sam iz privatnih razloga. Boravak nije bio vezan za posao, kao ni za fudbal. Bio sam u restoranu, možda sam bio i blizu stadiona, ne znam. Ostajem u Čelsiju. Zbunjujete me - rekao je bek reprezentacije

  • 0

Najbolji fudbaleri Srbije okupili su se u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije, u Staroj Pazovi, gde će ostati do odlaska u Brisel, na kvalifikacioni meč koji 7. juna igraju protiv Belgije. Svetsko prvenstvo u Brazilu je za izabranike selektora Siniše Mihajlovića i dalje mnogo, mnogo daleko, ali dok ima teorije niko ni ne pomišlja da se preda.

Kapiten „orlova" Branislav Ivanović je sezonu u londonskom Čelziju krunisao golom u finalu Lige Evrope, posle toga su ga povezivali sa slavnom Barselonom, međutim, Bane sa osmehom na licu negira sva nagađanja i ističe da je Srbija prioritet u ovom trenutku.

- Zaslužili smo trofej u finalu Lige Evrope, međutim, sad imam nove obaveze i mislima sam okrenut isključivo ka reprezentaciji Srbije. Ne smemo da gubimo nadu, moramo se brzo pripremiti za duel u Briselu iako su igrači ispražnjeni zbog napornih sezona u svojim klubovima. Svako od nas želi da pobedu u Briselu. Iamo još sedam dana do utakmice protiv Belgije, koja je po imenima najjača u našoj grupi, ali setimo se duela na Marakani i propušenih šansi na početku meča. Nisu nas nadigrali, a taj meč mora da nam bude putokaz kuda treba da ide ova generacija. Da smo dobili tu utakmicu sad bi slika bila totalno drugačija - zaključio je Ivanović dodavši da je bio u Barseloni, ali privatno:

- Istina je, bio sam bio u Barseloni. Međutim, nije bilo vezano za posao. Bio sam iz privatnih razloga. Boravak nije bio vezan za posao, kao ni za fudbal. Bio sam u restoranu, možda sam bio i blizu stadiona, ne znam. Ostajem u Čelsiju. Zbunjujete me.

Sjani bek reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov smatra da kvalifikacioni duel protiv Belgije u Briselu može biti prekretnica ove generacije.

-Posle kvalifikacija u martu i polovičnog učinka protiv Hrvatske i Škotske imamo još jednu utakmicu da završimo sezonu. Umorni smo, ali pripremao se kvalitetno. Želimo da budemo spremni. Belgijanci su dobar protivnik i nema sumnje da će nam biti jako teško na stadionu „Kralj Boduen". Mladim igračima će duel u Briselu biti veliko iskustvo i neka vrsta prekretnice u reprezentativnim karijerama - rekao je Kolarov.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA