SA PINTU: Nije lako u Zvezdi!

Portugalac u razgovoru sa medijima u otadžbini, gde provodi odmor, ocenio da je rad u najtrofejnijem srpskom klubu teško, ali pozitivno iskustvo i misli da je napravio pomak unapred

  • 0

Trener fudbalera Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu otkrio je portugalskim medijima da je rad u najtrofejnijem srpskom klubu veoma težak, ali da je to pozitivno iskustvo. Sa Pintu je trenutno na odmoru, a najavio je da će po povratku u Beograd razgovarati sa čelnicima kluba sa "Marakane" o daljim koracima.

- Imam još jednu godinu ugovora, videćemo. Potreban nam je kvalitetniji satav, više opcija za ciljeve koje je rukovodstvo predložilo, a to je dupla kruna. Potrebno je da se investira. Cilj je i da se plasiramo u Ligu Evrope. Videćemo kada počnemo pripreme 17. juna da li ćemo biti sposobni da to ostvarimo - izjavio je Sa Pintu, koji će sa "crveno-belima" u pohod ka Ligi Evrope krenuti od drugog kola kvalifikacija.

Portugalski stručnjak objasnio je zemljacima da je Zvezda licencu za evropka takmičenja obezbedila poslednjeg dana. Takođe, ocenio je da je od njegovog dolaska napravljen pomak nabolje.

- Bilo je teško jer je ekipa mlada, prosek je oko 22 godine, tu su igrači koji su tek šest, sedam meseci u klubu, to su detalji koji prave razliku. To je teško, ali pozitivno iskustvo. Nismo imali uslove za dobre rezultate, ali smo ipak imali šansu da osvojimo titulu - rekao je Sa Pintu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA